Alle wandelvakanties

Wandelvakantie Barrow Rivier 5 dagen

Onze 5-daagse wandelvakantie langs de Barrow River brengt ons van het historische stadje Carlow naar het kerkelijke centrum van St. Mullins. Het bevat waarschijnlijk enkele van de meest schilderachtige en betoverende rivierwandelingen die Ierland te bieden heeft en is een must voor iedereen met een passie voor Iers erfgoed en cultuur.

( 1 Review )
From 449

Wandelvakantie Barrow Way 8 dagen

De achtdaagse wandelvakantie Barrow Way omvat de hele Barrow Way van Noord naar Zuid, beginnend in Robertstown in County Kildare en eindigend in St. Mullins in Co. Carlow.

( 1 Review )
From 779

Dingle Way wandelvakantie 8 dagen

Het schiereiland Dingle in het zuidwesten van Ierland. Er is in West-Europa geen ander landschap met dezelfde dichtheid en verscheidenheid aan archeologische monumenten.

( 0 Reviews )
From 749

Wandeltocht Antrim en de Causeway kust 8 dagen

Deze geweldige individuele wandelvakantie van 8 dagen in Noord Ierland (inclusief bagage vervoer) volgt de bewegwijzerde ‘Moyle Way’ in de Glens of Antrim en de betoverende ‘Giant Causeway’ kust.

( 6 Reviews )
From 769
Offer

Wicklow Way 8 dagen

Wandelvakanties zonder gids over de Wicklow Way in Ierlands Oude Oosten. Op deze wandeltochten kun je volop genieten van de ongelooflijke schoonheid van Wicklow.

( 7 Reviews )
From 779 699
Wandelgroep Cooley Peninsula Oost Ierland

Cooley & Mourne Mountains 8 dagen

Alles wat Ierland te bieden heeft komt aan bod bij deze wandeltocht aan de oostkust van Ierland. Groene heuvels, kustwandelingen, ruïnes en kastelen tot gezellige pubs en winkeltjes in het middeleeuwse vissers dorpje Carlingford. De tocht voert verder via de spectaculaire Mourne Mountains naar Newcastle.

( 4 Reviews )
From 689
Offer

Wicklow Way 5 Dagen

Wicklow is het middelpunt van het Oude Oosten van Ierland en is een van Ierlands top bestemmingen voor het wandelen in de heuvels en voor outdoor enthousiasten.

( 1 Review )
From 469