Veelgestelde vragen

adult background ball shaped blur

Een selectie van veelgestelde vragen die wij krijgen bij Walking Holiday Ireland.

Wij doen ons uiterste best om alle nodige informatie zo duidelijk mogelijk op onze website te plaatsen. Helaas lukt dat niet altijd. Hier dus veelgestelde vragen van onze gasten.

Hoe moeilijk zijn jullie wandelvakanties?

Wij hebben wandeltochten voor iedere wandelaar, van jong tot oud en van ervaren tot beginnend. Onze wandelingen in Ierland zijn ingedeeld in drie categorieën: licht, normaal en uitdagend. De indeling is gebaseerd op afstand, moeilijkheid, hoogteverschil en vereiste ervaring. Lees hier meer over onze wandelingen en benodigde voorbereiding.

Kan ik makkelijk een extra overnachting boeken?

Je kunt iedere wandelvakantie uitbreiden met extra overnachtingen voor, na of tijdens de tocht. Wij selecteren voor jou de leukste plekken en de beste adressen. Tijdens de Wicklow Way is het bijvoorbeeld heel populair om een paar dagen Dublin er bij te pakken.

Waar overnacht ik in Ierland?

Wij werken samen met gastvrije B&B accommodatie en kleine familie hotels en pensions. Deze zijn alle persoonlijk door onse geselcteerd voor hun gastvrijheid, ligging aan de wandelroute en authenciteit. Omdat wij zo nauw samenwerken met onze partners weten zij precies wat nodig is om uw vakantie exra bijzonder te maken.Accommodatie in Wicklow

Hoe is het eten in Ierland?

Ontbijt is inbegrepen in de prijs en lunchpakketten zijn verkrijgbaar in bijna alle accommodaties op verzoek. Wij adviseren je graag op de beste restaurants & gezelligste pubs in de regio. Vegetariërs (inclusief diegenen die vis eten) worden bediend, maar dit moet worden aangegeven op uw boekingsformulier.

Moet ik een reisverzekering afsluiten voor onze wandelvakantie in Ierland?

Heb je geen doorlopende reisverzekering, dan adviseren we je een reis- en eventueel een annuleringsverzekering af te sluiten.

Hoe boek ik een wandelvakantie in Ierland?

Je boekt de door jou gekozen wandelvakantie eenvoudig en snel via ons digitale boekingsformulier. Klik hier voor meer informatie over het reservering process.

Regent het in Ierland echt zo vaak?

Dit is zeker één van de meest veelgestelde vragen die wij krijgen. En het antwoord is nee, maar nog niet overtuigd? Hier onze blog pagina met meer informatie over het Ierse weer. Voor actuele weers informatie en het ierse klimaat kun u ook terecht op met.ie.

Wat moet ik meenemen voor een wandelvakantie?

Wanneer u uw vakantie boekt ontvangd u van ons een uitgebreide inpaklijst wandelvakantie met ons advies wat mee te nemen. Een 20-30 liter rugzak, een paar goede wandelschoenen, waterdichte jas en goed ademende wandel kleding met een hemd met lange mouwen zijn natuurlijk onontbeerlijk als je op vakantie gaat in Ierland. Een paklijst wandelvakantie voor als u gaat kamperen ziet er natuurlijk heel anders uit, dus houd daar rekening mee.

Heeft u de informatie die u wilt ontvangen niet kunnen vinden? Stuur ons graag uw vraag of opmerking via onderstaand formulier.

[contact-form-7 id=”7100″ title=”Neem contact”]

adventure backpackers girls grass

Wandel Tips

in dit artikel geven we je graag wat nuttige wandel tips voor een geslaagde wandelvakantie in Ierland of waar dan ook. Wandelen is niet alleen een geweldige manier om van prachtige uitzichten te kunnen genieten, maar het is ook een manier om je conditie op te bouwen.Lees meer..Wandel Tips