Destination: Ireland's Ancient East

Ireland’s Ancient East of te wel het Ierlands Eeuwen Ouden Oosten is het toeristische gebied dat begint in Carlingford, tegen de grens met Noord-Ierland, en eindigt in County Waterford aan de zuid-kust van Ierland.
De regio word gekenmerkt door de rijke historie die is achtergelaten door het mesolithische tijdperk, De Kelten, Monniken, Vikingen en Normandiërs.

Filter By

Wandelvakantie Barrow Rivier 5 dagen

Onze 5-daagse wandelvakantie langs de Barrow River brengt ons van het historische stadje Carlow naar het kerkelijke centrum van St. Mullins. Het bevat waarschijnlijk enkele van de meest schilderachtige en betoverende rivierwandelingen die Ierland te bieden heeft en is een must voor iedereen met een passie voor Iers erfgoed en cultuur.

(1 Review)
From 479
Wandelgroep Cooley Peninsula Oost Ierland

Cooley & Mourne Mountains 8 dagen

Alles wat Ierland te bieden heeft komt aan bod bij deze wandeltocht aan de oostkust van Ierland. Groene heuvels, kustwandelingen, ruïnes en kastelen tot gezellige pubs en winkeltjes in het middeleeuwse vissers dorpje Carlingford. De tocht voert verder via de spectaculaire Mourne Mountains naar Newcastle.

(4 Reviews)
From 499
adventure backpackers girls grass

Wandel Tips

in dit artikel geven we je graag wat nuttige wandel tips voor een geslaagde wandelvakantie in Ierland of waar dan ook. Wandelen is niet alleen een geweldige manier om van prachtige uitzichten te kunnen genieten, maar het is ook een manier om je conditie op te bouwen.Lees meer..Wandel Tips