Destination: The Barrow Way

De Barrow is een rivier in Ierland. Het is een van The Three Sisters; de andere twee zijn de rivier Suir en de rivier Nore. De Barrow is de langste van de drie rivieren en met 192 km de op één na langste rivier van Ierland, na de rivier de Shannon.
Er wordt gezegd dat wandelen in de Barrow-vallei is als wandelen in een schilderij van Constable. Wandelingen langs de rivier, oude Viking- en Anglo-Normandische nederzettingen zijn verspreid over het landschap en het indrukwekkende viaduct in Borris leidt je naar de betoverende Blackstairs Mountains.

Filter By

Wandelvakantie Barrow Rivier 5 dagen

Onze 5-daagse wandelvakantie langs de Barrow River brengt ons van het historische stadje Carlow naar het kerkelijke centrum van St. Mullins. Het bevat waarschijnlijk enkele van de meest schilderachtige en betoverende rivierwandelingen die Ierland te bieden heeft en is een must voor iedereen met een passie voor Iers erfgoed en cultuur.

(1 Reviews)
From 479
adventure backpackers girls grass

Wandel Tips

in dit artikel geven we je graag wat nuttige wandel tips voor een geslaagde wandelvakantie in Ierland of waar dan ook. Wandelen is niet alleen een geweldige manier om van prachtige uitzichten te kunnen genieten, maar het is ook een manier om je conditie op te bouwen.Lees meer..Wandel Tips