Ons Verhaal: Over Walking Holiday Ireland

Over Walking Holiday Ireland

Walking Holiday Ireland is een vertrouwde aanbieder van wandelvakanties en wandeltochten in Ierland. Met een rijke geschiedenis en een passie voor het buitenleven, zijn we toegewijd aan het bieden van onvergetelijke ervaringen voor onze klanten.

Ontmoet Cliff & Louise, Eigenaren van Walking Holiday Ireland

Over Walking Holiday Ireland

Opgericht door Cliff en Louise Waijenberg, fervente wandelaars en buitenliefhebbers, organiseert Walking Holiday Ireland sinds de oprichting tochten door het hele land.

Met Cliff’s Nederlandse wortels en Louise’s opvoeding in de Dublin Mountains, hebben ze een diepgaand begrip van het Ierse landschap en hebben ze talloze routes in het hele land verkend.

EigenaarsAchtergrond
Cliff WaijenbergNederlandse wortels, gepassioneerde wandelaar
Louise WaijenbergOpgegroeid in de Dublin Mountains, outdoorliefhebber
Cliff Waijenberg toont de groep wanneer we bij de pub zullen aankomen!
Cliff Waijenberg toont de groep wanneer we bij de pub zullen aankomen!

Onze Wandelvakanties

Bij Walking Holiday Ireland bieden we zowel individuele wandelreizen als groepstochten aan, zodat onze klanten de ervaring kunnen kiezen die het beste bij hen past. Of je nu liever alleen op avontuur gaat of je aansluit bij een groep medewandelaars, we hebben opties voor alle voorkeuren.

Wandelroutes in Ierland

Onze wandeltochten bestrijken heel Ierland, inclusief de adembenemende landschappen van zowel Noord-Ierland als de Republiek Ierland. Van de Wicklow Way, De Barrow Way en de Antrim en Giant’s Causeway tot het schiereiland Dingle en de Cooley en Mourne Mountains, we hebben zorgvuldig samengestelde routes die de schoonheid en diversiteit van het Ierse platteland laten zien.

RouteHoogtepunten
Wicklow WayAdembenemende bossen en valleien
Antrim en Causeway CoastUnieke kustformaties en historische bezienswaardigheden
Barrow WaySchitterende rivier landschappen en rijke cultuur
Cooley en Mourne MountainsLegendarische verhalen en prachtige natuur en middeleeuwse architectuur

Wat Ons Onderscheidt

Wat ons onderscheidt, is onze toewijding aan het bieden van uitzonderlijke service en persoonlijke aandacht voor detail. We begrijpen dat elke reiziger uniek is, en we streven ernaar om op maat gemaakte ervaringen te creëren die aansluiten bij individuele voorkeuren en mogelijkheden.

Erkenning en Klanttevredenheid

Als bewijs van onze toewijding heeft Walking Holiday Ireland erkenning en onderscheidingen ontvangen voor onze uitstekende tochten. Onze toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid heeft ons een loyale aanhang en positieve recensies van tevreden avonturiers opgeleverd.

Guided walking tour walking holiday ireland on cooley peninsula above carlingford
Guided walking tour walking holiday ireland on cooley peninsula above carlingford

Wanneer je kiest voor Walking Holiday Ireland, kun je erop vertrouwen dat je in goede handen bent. Laat ons je wandeltocht organiseren, zodat jij je kunt concentreren op het onderdompelen in de adembenemende schoonheid van Ierland.

Beleef de Magie van Ierland met Walking Holiday Ireland

Ervaar de magie van Ierland met Walking Holiday Ireland – je vertrouwde partner voor onvergetelijke wandelavonturen.

Ierse Mythologie en Legendes verweven in het Landschap

Cliff en Louise werden gegrepen door de glooiende heuvels van Cooley, een lappendeken van kleuren, en de magnifieke Mourne Mountains die naar de zee afdalen. Als buitenliefhebbers werden ze geïnspireerd door de legendes en geschiedenis van het gebied, van de oude dagen van de Táin Bó Cúailnge (Cooley Cattle Raid) en Cú Chulainn tot de latere invloed van de Vikingen zichtbaar in het nabijgelegen Carlingford Lough.

Proleek Dolmen, Cooley Peninsula Wandeltocht
Ons Verhaal: Over Walking Holiday Ireland 9

De mythologie en talrijke historische locaties in het graafschap, waaronder religieuze plaatsen zoals Monasterboice en Mellifont Abbey, maken het gebied dierbaar voor hen. Ze zijn ook slechts een korte rit verwijderd van de Boyne Valley met het beroemde Mesolithische monument Newgrange, dat ouder is dan de piramides van Gizeh, en het bezoekerscentrum en museum van de ‘Slag aan de Boyne’.

Individuele Wandeltochten Ierland

Onze zelfgeleide wandelvakanties stellen je in staat om het adembenemende landschap en het Ierse platteland in je eigen tempo te verkennen, terwijl wij alle details verzorgen, inclusief bagagevervoer.

Wandelroutes in Ierland

We controleren en updaten de routes van onze wandeltochten elk jaar, zodat onze wandelnotities en kaarten altijd up-to-date zijn. Onze vriendelijke accommodaties en B&B-partners worden zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat je wandelvakantie in Ierland een ervaring wordt om te herinneren en te koesteren.

Wandelreis op Maat

Als kleine organisatie is Walking Holiday Ireland persoonlijk en flexibel. Als je speciale verzoeken hebt, aarzel dan niet om ons te vragen! We streven ernaar om je wandelvakantie in Ierland onvergetelijk te maken. Onze website biedt nuttige informatie als je Ierland als je wandelvakantie bestemming wilt maken, zoals het Ierse weer, hoe je in Ierland komt en dingen om te zien en te doen. Bekijk bijvoorbeeld deze blogpost over onze Nationale Parken.

Voordelen van Zelfgeleide Wandeltochten
Verken in je eigen tempo
Zorgeloze bagagevervoer
Up-to-date wandelnotities en kaarten
Zorgvuldig geselecteerde accommodaties

Conclusie

Bij Walking Holiday Ireland ben je verzekerd van een unieke en onvergetelijke wandelervaring. Laat ons je wandeltocht organiseren, zodat jij kunt genieten van de schoonheid en het avontuur van het Ierse landschap. Begin je avontuur vandaag nog en ontdek waarom wandelaars van over de hele wereld kiezen voor Walking Holiday Ireland.