Louth Business Tourism Award – 2017

Walking Holiday Ireland heeft de Louth Business Tourism Award – 2017 gewonnen en zal zijn best blijven doen om de wonderen van de natuur in Ierland en County Louth te promoten.

Bij Walking Holiday Ireland zijn we uitermate opgetogen dat we de Louth Business Tourism Award – 2017 hebben gewonnen. We streven er voortdurend naar om de kwaliteit van het toerisme in Ierland, en speciaal in County Louth, te verbeteren. Daarom zijn we heel erg blij en voelen we ons zeer vereerd om deze speciale erkenning voor ons werk te krijgen.

We willen graag de Kamer van Koophandel bedanken, die onafgebroken werkt voor de eigenaren van zaken in Co Louth. Het was fantastisch om deze award in ontvangst te mogen nemen tijdens het gala diner, dat bezocht werd door 600 mensen en waar uit meer dan 20 categorieën in het land moest worden gekozen wie de award zou winnen.

Over de Kamer van Koophandel:

Dundalk heeft een extreem actieve Kamer van Koophandel. Dundalk’s zakennetwerk heeft 200 leden die alle zakelijke sectoren in de stad representeren. Leden van de Kamer ontmoeten elkaar maandelijks om de economische ontwikkeling in Dundalk nog beter te promoten.

adventure backpackers girls grass

Wandel Tips

in dit artikel geven we je graag wat nuttige wandel tips voor een geslaagde wandelvakantie in Ierland of waar dan ook. Wandelen is niet alleen een geweldige manier om van prachtige uitzichten te kunnen genieten, maar het is ook een manier om je conditie op te bouwen.Lees meer..Wandel Tips