Reservering proces Wandelvakantie Ierland

aerial photography of rock next to water body

Reservering proces Wandelvakantie Ierland

Ik wil een vakantie boeken, hoe werkt dat?

Boek tijdig

We verzoeken u minstens 6 weken voor de startdatum uw wandelvakantie te reserveren. Een wandelvakantie gaat van plaats naar plaats en aangezien de B&Bs beperkte beschikbaarheid hebben kan het even duren voordat alle accommodatie voor u bevestigd is.*

Betalen

Een aanbetaling van 30% per boeking is vereist om een wandeltocht te kunnen bevestigen. Indien u binnen 6 weken voor de vertrekdatum boekt, dient u direkt het volledige bedrag direct te betalen.

Bevestiging

Zodra we uw aanbetaling hebben ontvangen bevestigen we uw accommodatie en programma. We sturen u dan de rekening met het nog te betalen bedrag. Deze moet ten minste 6 weken voor vertrek voldaan worden. Indien uw vertrek datum binnen 6 weken van de boeking datum is moet het hele bedrag direct betaald worden om de vakantie te bevestigen.

Informatie Pakket

Zodra de rekening is voldaan ontvangt u van ons een informatie pakket voor uw geboekt wandeltocht per e-mail. Dit bevat het programma, de accommodatie lijst en informatie voor het transport naar het eerste accommodatie adres van de wandelreis.

Wandelkaarten, Route beschrijvingen en GPS routes

Op het eerste adres ligt een papieren welkoms pakket klaar met route beschrijvingen, wandelkaarten en dergelijke.
Indien digitale routes (gps) beschikbaar zijn kunnen die binnen twee weken voor vertrek toegestuurd worden.

*Mocht het zich voordoen dat we de geselecteerde reis niet voor u kunnen bevestigen, dan helpen we u graag om een alternatieve route of streek voor u uit te zoeken. 


Is het veilig om via jullie website te betalen?

Alle online betalingen gebeuren via Stripe met iDEAL, Visa of Maestro debet- of credit kaart. Het veiligste systeem voor credit- debet- en bank betalingen.

Stripe Payment methods for walking holiday ireland

Indien u verder nog vragen heeft horen we dat natuurlijk graag! Bel of WhatsApp ons gerust op +353 87 957 3856 of suur een bericht met onderstaand formulier:

[contact-form-7 id=”7100″ title=”Neem contact”]

adventure backpackers girls grass

Wandel Tips

in dit artikel geven we je graag wat nuttige wandel tips voor een geslaagde wandelvakantie in Ierland of waar dan ook. Wandelen is niet alleen een geweldige manier om van prachtige uitzichten te kunnen genieten, maar het is ook een manier om je conditie op te bouwen.Lees meer..Wandel Tips